Εθελοντισμός

Ομάδα Δρομέων και μαραθωνοδρόμων του Κέντρου Αυτισμού “S.O.S”

       Περίπου 6 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι δρομείς, φίλοι και εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών “S.O.S”, οργάνωσαν την ομάδα Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων του Κέντρου Αυτισμού “S.O.S” και τρέχουν με τη φανέλα του Κέντρου σε διοργανώσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Την Κυριακή 12 Μαΐου για πρώτη φορά η ομάδα έτρεξε με τη φανέλα του Κέντρου Αυτισμού “S.O.S” στον 4ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας.
    Με συνεχείς εκδηλώσεις και συμμετοχές σε αγώνες, η ομάδα Δρομέων και Μαραθωνοδρόμων του Κέντρου Αυτισμού “S.O.S” προωθεί την ιδέα του εθελοντισμού. Πρόκειται για την Ομάδα εργαζομένων και εθελοντών που εδώ και αρκετό καιρό δίνει μέσα από την δράση της το ''παρών '' δίπλα στα παιδιά και τους Οικότροφους του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών “S.O.S”.      


Μουσική ομάδα εθελοντών του Κέντρου Αυτισμού “S.O.S”

     Φίλοι και εργαζόμενοι του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών “S.O.S”,οργάνωσαν τη μουσική ομάδα του Κέντρου και δίνουν μουσικές παραστάσεις στους Οικότροφους ,στα πλαίσια της ψυχαγωγίας και της γνωριμίας τους με διάφορα μουσικά όργανα, κυρίως έγχορδα και κρουστά. 


Εθελοντική εργασία
     Ο Σύλλογος  Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων των Αυτιστικών Παιδιών “S.O.S” βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου για να πετύχει το μεγάλο του στόχο. Σε αυτήν την προσπάθεια μας πολύτιμοι αρωγοί είναι και οι εθελοντές, που με τη δική τους προσφορά συμβάλλουν ουσιαστικά στο έργο μας.
    Μπορείς να απασχοληθείς ως εθελοντής σε μία από τις πολλές δράσεις του Συλλόγου. Για  να μάθετε περισσότερα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-6520782 ή με fax στο 210-2435689 ή με αποστολή e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

visual id ESPA